Rama, takim të përzemërt me Melonin në Moldavi

Publikuar më: 1/6/2023, ora 16:11

Rama, takim të përzemërt me Melonin në Moldavi

Publikuar më: 1/6/2023, ora 16:11

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Moldavi, ku është mbledhur Komuniteti Politik Europian, bashkë me liderë të tjerë të Ballkanit Perëndimor dhe jo vetëm.