Rama takon Draghin në Itali, pensionet dhe integrimi në qendër të bisedimeve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:58

Rama takon Draghin në Itali, pensionet dhe integrimi në qendër të bisedimeve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:58

Kryeministri Rama është pritur në një ceremoni zyrtare në Itali nga homologu Mario Draghi, me të cilin mbajti dhe një konferencë të përbashkët. Rama i kërkoi Draghit përshpejtim të procedurave për njohjen e pensionit të shqiptarëve në Itali, ndërsa kërkoi eksperiencën e fqinjëve për sistemin e drejtësisë dhe policinë. Nga ana tjetër kryeministri italian dha mbështetjen e tij për procesin e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Rama takon Draghin në Itali, pensionet dhe integrimi në qendër të bisedimeve

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:58

Kryeministri Rama është pritur në një ceremoni zyrtare në Itali nga homologu Mario Draghi, me të cilin mbajti dhe një konferencë të përbashkët. Rama i kërkoi Draghit përshpejtim të procedurave për njohjen e pensionit të shqiptarëve në Itali, ndërsa kërkoi eksperiencën e fqinjëve për sistemin e drejtësisë dhe policinë. Nga ana tjetër kryeministri italian dha mbështetjen e tij për procesin e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian.