Rama: Tradhtarët e luftës në listën e zezë, ja çfarë rrezikojnë…

Kryeministri Rama publikoi një video mesazh në orën 13:00, atëherë kur hyri në fuqi edhe izolimi total, deri të hënën në orën 05:00. Rama u shpreh se deri të hënën askush nuk do të dalë nga shtëpia, ndërsa prej të hënës, orari i lëvizjes dhe i punës së administratës do të jetë 05:00 deri në orën 13:00.