Rama vendos objektivin: 800 000 vota për mandatin e tretë

Kryeministri Edi Rama, gjatë fjalës së tij në Kongresin e Partisë Socialiste, vendosi objektivin për Partinë Socialiste, duke thënë se detyra kryesore është që të marrë “800 000 vota për mandatin e tretë”.

“Për ta bërë këtë, duhet pranuar dhe kuptuar që duhet edhe më shumë energji. Me dy mandatet që kemi marrë në 2013 dhe 2017, kemi bërë më shumë reforma shtetbërëse sesa të gjitha qeveritë e këtyre 30 viteve. Detyra jonë është ta mbyllim këtë mandat me bilanc kuptimplotë, por edhe me plan kuptimplotë reformash për mandatin e tretë. Mandati i tretë na duhet për të vendosur përfundimisht Shqipërinë në një nivel tjetër si shtet dhe ekonomi”, theksoi kreu i qeverisë dhe kreu i PS-së.