Rama-Vuçiç-Kovaçevski, takim “online” për Ballkanin e Hapur

Publikuar më: 8/7/2022, ora 17:15

Rama-Vuçiç-Kovaçevski, takim “online” për Ballkanin e Hapur

Publikuar më: 8/7/2022, ora 17:15

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, ka njoftuar se ka zhvilluar një bisedë “online” me kryeministrin Edi Rama dhe presidentin serb, Aleksandër Vuçiç.

Rama-Vuçiç-Kovaçevski, takim “online” për Ballkanin e Hapur

Publikuar më: 8/7/2022, ora 17:15

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, ka njoftuar se ka zhvilluar një bisedë “online” me kryeministrin Edi Rama dhe presidentin serb, Aleksandër Vuçiç.