Rama-Vucic-Zaev hedhin firmat për “mini Shengenin” ballkanik në Novi Sad – A2

Rama-Vucic-Zaev hedhin firmat për “mini Shengenin” ballkanik në Novi Sad

Në lidhje direkte nga Novi Sad në Serbi, gazetarja e A2 Marsela Karapanço raporton për takimin e tre liderëve ballkanas, dhe skenarët që mund të sjellë firma e sotme në rajon.