Rama-Vucic-Zaev, në Novi Sad për Mini Shengenin ballkanik – A2

Rama-Vucic-Zaev, në Novi Sad për Mini Shengenin ballkanik

Në Novi Sad të Serbisë, Aleksandar Vucic, Zoran Zaev dhe Edi Rama pritet të nënshkruajnë nismën e cilësuar si Mini Shengeni Ballkanik. Gazetarja e A2, Marsela Karapanço, na përcjell nga atje zhvillimet nga ky takim dy ditor.