Raportet për Kosovën e Serbinë, PE: Dialogu mes dy vendeve të mbyllet me njohje reciproke

Publikuar më: 14/6/2022, ora 14:28

Raportet për Kosovën e Serbinë, PE: Dialogu mes dy vendeve të mbyllet me njohje reciproke

Publikuar më: 14/6/2022, ora 14:28

Për herë të parë, Parlamenti Europian thotë se marrëveshja përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë duhet të bazohet në njohjen reciproke. Kërkesa përfshihet në raportin për Serbinë të miratuar nga Komisioni për Punë të Jashtme në Parlamentin Europian, bashkë me atë të Kosovës dhe Bosnjë-Hercegovinës.

Raportet për Kosovën e Serbinë, PE: Dialogu mes dy vendeve të mbyllet me njohje reciproke

Publikuar më: 14/6/2022, ora 14:28

Për herë të parë, Parlamenti Europian thotë se marrëveshja përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë duhet të bazohet në njohjen reciproke. Kërkesa përfshihet në raportin për Serbinë të miratuar nga Komisioni për Punë të Jashtme në Parlamentin Europian, bashkë me atë të Kosovës dhe Bosnjë-Hercegovinës.