Raporti Europol, pandemia rriti ndjeshëm krimin kibernetik

Europol publikoi një raport të detajuar mbi krimin kibernetik dhe evoluimin e tij gjatë kohës së pandemisë. I titulluar kërcënimi nga krimi i organizuar në Internet, në raport përmenden disa nga ndryshimet që grupet kriminale po përdorin në këtë fushë.