Raporti i BB, 20% e firmave shqiptare kanë përdorur biznesin online

Banka Botërore vlerëson në raportin “Diagnostikimi i E-commerce në Shqipëri” se 20% e firmave shqiptare kanë nisur apo rritur biznesin online gjatë pandemisë. Kjo edhe pse nuk kishte formën origjinale të konceptit që përfaqëson e-commerce, por në finale qëllimi u arrit dhe biznesi mbajti lidhjen me konsumatorin.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve