Raporti i demokratëve: Prova dërrmuese kundër Trump

17 intervista dëshmitarësh e muaj të tërë punë, përmblidhen të gjitha në një raport prej 300 faqesh, të demokratëve në Dhomën e Përfaqësuesve.

Paneli që zhvilloi hetimet, tha se provat për abuzime nga ana e presidentit Donald Trump janë dërrmuese, dhe se veprimet e tij ndaj Ukrainës kishin kompromentuar sigurinë kombëtare.