Raporti i FMN, si vlerësohet nga mazhoranca

Për të folur për raportin e fundit të FMN dhe sugjerimeve që vijnë për Shqipërinë, deputeti i PS Ervin Bushati ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 13:00 në A2.