Raporti i Microsoft: Rusia më agresive, po intensifikon sulmet kibernetike

Rusia po bëhet më agresive dhe më e suksesshme duke shtuar sulmet kibernetike kundër Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të tjera, thuhet në një raporti të ri të kompanisë Microsoft.