Raporti i ODIHR, Basha: 30 qershori, grusht institucional, nuk mbeti ligj pa u shkelur – A2

Raporti i ODIHR, Basha: 30 qershori, grusht institucional, nuk mbeti ligj pa u shkelur

Kreu i Partisë Demokratike tha se raporti i OSBE konfirmon që votimet e 30 qershorit ishin antikushtetuese dhe u mbajtën në kundërshtim me dekretin e Presidentit. Basha tha se me këtë raport erdhi konfirmimi se nuk kishte zgjedhje. “Raporti ka rrëzuar jo vetëm votimet, por të gjithë shtetin”, tha Lulzim Basha.