Raporti i PD për zgjedhjet, Krasniqi: Analizë teknike, konsideroi votat e aleatëve si të vetat

Raporti i zgjedhjeve të 25 prillit i miratuar sot në kryesinë e Partisë Demokratike ishte e përqëndruar te teknikalitetet dhe konsideroi votat e aleatëve si të vetat. Kështu e sheh analisti Afrim Krasniqi analizën e Partisë Demokratike për zgjedhjet e 25 prillit të diskutuar sot në kryesinë e PD, ku pati edhe kundërshtime për këtë raport.