Raporti i SHISH: Shërbimet kundërshtare, informacione për stërvitjet e NATO-s

Publikuar më: 25/6/2022, ora 17:38

Raporti i SHISH: Shërbimet kundërshtare, informacione për stërvitjet e NATO-s

Publikuar më: 25/6/2022, ora 17:38

Raporti i fundit i shërbimit informativ sjell një pasqyrë të qartë të aktivitetit të spiunazhit në vend ndërsa për Helidon Bendon shërbimet sekrete kundërshtare kanë qene mjaft aktive në Shqipëri. “Shërbimet sekrete kundërshtare kanë vijuar aktivitetet përmes përdorimit të aktorëve të tyre në rajon, me qëllim pengimin e avancimit në proceset integruese euro-atlantike dhe destabilizimin, duke synuar të sjellin një situatë të brishtë dhe të cenueshme në Ballkanin Perëndimor”, tha Helidon Bendo, Drejtori i SHISH.

Raporti i SHISH: Shërbimet kundërshtare, informacione për stërvitjet e NATO-s

Publikuar më: 25/6/2022, ora 17:38

Raporti i fundit i shërbimit informativ sjell një pasqyrë të qartë të aktivitetit të spiunazhit në vend ndërsa për Helidon Bendon shërbimet sekrete kundërshtare kanë qene mjaft aktive në Shqipëri. “Shërbimet sekrete kundërshtare kanë vijuar aktivitetet përmes përdorimit të aktorëve të tyre në rajon, me qëllim pengimin e avancimit në proceset integruese euro-atlantike dhe destabilizimin, duke synuar të sjellin një situatë të brishtë dhe të cenueshme në Ballkanin Perëndimor”, tha Helidon Bendo, Drejtori i SHISH.