Raporti i UNHCR, 70 milionë të shpërngulur nga luftërat në botë

Numri i të shpërngulurve nga luftërat, përndjekjet dhe konfliktet në botë, i tejkaloi 70 milionët vitin e kaluar. Sipas raportit vjetor të agjencisë së OKB për refugjatët, UNHCR, bëhet fjalë për nivelin më të lartë të regjistruar në 70 vite. Aktualisht 70,8 milionë njerëz janë në arrati, 2,3 milionë më shumë se një vit më herët dhe dyfishi i nivelit të 20 viteve më parë.

Shkarkoni aplikacionin e A2