Raporti kundër krimit të organizuar: Shqipëria, pika hyrëse e drogave nga Amerika Latine

Një raport i ri nga Nisma Globale Kundër Krimit të Organizuar identifikon vendet në Ballkan, të cilat janë pika kryesore për grupet e krimit të organizuar të përfshira në trafikun e drogës, armëve dhe njerëzve.