Raporti mbi armët: Shqipëria normat më të këqija në 2019, rrezik printimi 3-D i armëve

Publikuar më: 10/7/2022, ora 13:29

Raporti mbi armët: Shqipëria normat më të këqija në 2019, rrezik printimi 3-D i armëve

Publikuar më: 10/7/2022, ora 13:29

Shqipëria renditet në listën e vendeve me përdorimin më të madh të armëve të zjarrit. Në raportin e publikuar nga Instituti për Metrikat dhe Shëndetin, theksohet se në vitin 2019 në Shqipëri kishte një koefiçent të lartë në vdekjet nga armët e zjarrit. Pas vendit tonë renditet Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut.

Raporti mbi armët: Shqipëria normat më të këqija në 2019, rrezik printimi 3-D i armëve

Publikuar më: 10/7/2022, ora 13:29

Shqipëria renditet në listën e vendeve me përdorimin më të madh të armëve të zjarrit. Në raportin e publikuar nga Instituti për Metrikat dhe Shëndetin, theksohet se në vitin 2019 në Shqipëri kishte një koefiçent të lartë në vdekjet nga armët e zjarrit. Pas vendit tonë renditet Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut.