Raporti TI, Naço: Mazhoranca ngadalësoi reformat – A2

Raporti TI, Naço: Mazhoranca ngadalësoi reformat

Për ish-ministrin e Drejtësisë Nasip Naço, raporti i “Transparency International” kërkon reflektim, rezultate të përditshme dhe jo propagandë.