Raporti vjetor i SPAK, janë regjistruar 70 procedime penale

Gazetari Armand Bajrami jep detaje për raportin e publikuar nga Struktura e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar për veprimtarinë e saj përgjatë vitit 2020.