Raporti vjetor – Morën 635 përgjigje, KED: Institucionet shtetërore na i vonojnë

Publikuar më: 7/1/2023, ora 15:18

Raporti vjetor – Morën 635 përgjigje, KED: Institucionet shtetërore na i vonojnë

Publikuar më: 7/1/2023, ora 15:18

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, organi kushtetues që bën filtrimin dhe vlerësimin e kandidatëve për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, ka hasur vështirësi në komunikimin me institucionet shtetërore.

Raporti vjetor – Morën 635 përgjigje, KED: Institucionet shtetërore na i vonojnë

Publikuar më: 7/1/2023, ora 15:18

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, organi kushtetues që bën filtrimin dhe vlerësimin e kandidatëve për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, ka hasur vështirësi në komunikimin me institucionet shtetërore.