Raportimi i A2 nga Siria, Majko: Bravo që sfiduat administratën, por mos prisni që ministri të shkojë në kamp

Publikuar më: 14/11/2019, ora 12:07

Raportimi i A2 nga Siria, Majko: Bravo që sfiduat administratën, por mos prisni që ministri të shkojë në kamp

Publikuar më: 14/11/2019, ora 12:07

Ministri i Diasporës, Pandeli Majko, tha se vizita e A2 në kampin Al Haël për të gjetur fëmijët dhe gratë e luftëtarëve shqiptarë të ISIS ishte një mësim i mirë për diplomacinë, shërbimin informativ dhe Ministrinë e Brendshme.

Raportimi i A2 nga Siria, Majko: Bravo që sfiduat administratën, por mos prisni që ministri të shkojë në kamp

Publikuar më: 14/11/2019, ora 12:07

Ministri i Diasporës, Pandeli Majko, tha se vizita e A2 në kampin Al Haël për të gjetur fëmijët dhe gratë e luftëtarëve shqiptarë të ISIS ishte një mësim i mirë për diplomacinë, shërbimin informativ dhe Ministrinë e Brendshme.