Raportimi i dhunës, Gjoni thirrje për shkëputjen nga detajet: Je pasqyrues lajmi jo shitës lajmi

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:54

Raportimi i dhunës, Gjoni thirrje për shkëputjen nga detajet: Je pasqyrues lajmi jo shitës lajmi

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:54

Ngjarja e rëndë në Fier që tronditi mbarë opinionin publik është bërë shkak për diskutimet në studion e “Absolut 4” në lidhje me cilësinë e gazetarisë në raportime. Nisur nga kjo pedagogia e komunikimit Edlira Gjoni ka bërë thirrje për shkëputjen nga raportimi me detaje i këtyre ngjarjeve, pasi kjo dëmton publikon dhe ngjarjet përsëriten.

Raportimi i dhunës, Gjoni thirrje për shkëputjen nga detajet: Je pasqyrues lajmi jo shitës lajmi

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:54

Ngjarja e rëndë në Fier që tronditi mbarë opinionin publik është bërë shkak për diskutimet në studion e “Absolut 4” në lidhje me cilësinë e gazetarisë në raportime. Nisur nga kjo pedagogia e komunikimit Edlira Gjoni ka bërë thirrje për shkëputjen nga raportimi me detaje i këtyre ngjarjeve, pasi kjo dëmton publikon dhe ngjarjet përsëriten.