Raportimi i përjavshëm i gazetares Alba Prifti nga CNN Atlanta

Alba Prifti na sjell si çdo javë, zhvillimet kryesore dhe lajmet e ndjekura ekskluzivisht nga gjigandi mediatik CNN.
Shtetrrethimi në Bagdad, zi për 20-vjeçarin që u bë ikonë e protestave anti qeveritare.
Refugjatët e rremë, lufta për një jetë më të mirë në Europë dhe SHBA.
Këshilla për një shtëpi të pastër, kujdes nga mikrobet, ka më shumë në kuzhinë se në tualet.
Ndiqni raportimin në vijim nga zyrat e CNN, në Atlanta.