Raportimi i përjavshëm i gazetares Alba Prifti nga CNN Atlanta

Alba Prifti na sjell si çdo javë, zhvillimet kryesore dhe lajmet e ndjekura ekskluzivisht nga gjigandi mediatik CNN.

“Fortnite” alarmon fansat, videoloja zhduket nga rrjeti për 2 ditë.
Këshilla shëndetësore, si të mos sëmureni kur udhëtoni me avion apo autobus.
Foto që pushtoi rrjetin, publikohet “selfie” e parë e realizuar nga një bimë.

Ndiqni raportimin në vijim nga zyrat e CNN, në Atlanta.