Raportimi i përjavshëm i gazetares Alba Prifti nga CNN Atlanta

Alba Prifti na sjell si çdo javë, zhvillimet kryesore dhe lajmet e ndjekura ekskluzivisht nga gjigandi mediatik CNN.

Konflikti në Siri, presidenti Trump beson që armëpushimi do të jetë i përhershëm.

Java e protestave, mijëra vetë në shesh në Kili dhe Liban.

Protesta në Bolivi, sipas presidentit Morales opozita po organizon grusht shtetit.

Dështon Netanyahu, Gantz merr mandatin dhe nis përpjekjet për krijimin e qeverisë.

Ceremonia në Tokio, perandori Naruhito ngjitet zyrtarisht në fron.

Prag Halloween, fermeri shndërron kungullin në varkë.

Ndiqni raportimin në vijim nga zyrat e CNN, në Atlanta.