Raportimi i përjavshëm i gazetares Alba Prifti nga CNN Atlanta

Alba Prifti na sjell si çdo javë, zhvillimet kryesore dhe lajmet e ndjekura ekskluzivisht nga gjigandi mediatik CNN.

Brenda kampeve të ISIS. Të burgosurit: Duam të kthehemi në shtëpi.

Digjet Kalifornia, autoritetet aktivizojnë alarmin ekstrem.

Saad Hariri jep dorëheqjen, Libani në festë.

“CNN Heroes”, 10 personazhet që po ndryshojnë botën.