Raportimi i përjavshëm i gazetares Alba Prifti nga CNN Atlanta

Procesi “impeachment”, Kongresi vazhdon marrjen e dëshmive kundër Trump.
Mexico City, masakra e familjeve dhe lufta mes karteleve të drogës.
Smogu në Indi, Gjykata e Lartë fajëson zyrtarët e Nju Delhit.