Raportimi i përjavshëm i gazetares Alba Prifti nga CNN Atlanta

Nga sot dhe për çdo të premte, kolegia Alba Prifti, gazetare e CNN, raporton nga selia qendrore e CNN në Atlanta për zhvillime të cilat kanë pasur mbulim mediatik nga CNN.