Rastet e abuzimeve me fëmijët, Mehmeti: Si ka mundësi që institucioni publik apo mësuesi kujdestar e merr vesh i fundit?

Publikuar më: 9/11/2021, ora 21:39

Rastet e abuzimeve me fëmijët, Mehmeti: Si ka mundësi që institucioni publik apo mësuesi kujdestar e merr vesh i fundit?

Publikuar më: 9/11/2021, ora 21:39

Eksperti i arsimit Ndriçim Mehmeti ka qenë i ashpër gjatë emisionit “Debat” në lidhje mënyrën sesi institucionet arsimore reagojnë pas zbulimit të një rasti abuzimi dhe rehabilitimit të viktimës. Sipas Mehmetit, në pjesën më të madhe të rasteve të abuzimit me fëmijët në vendin tonë, shkollat, mësuesi kujdestar apo drejtuesit e tyre janë të fundit që e marrin vesh.

Rastet e abuzimeve me fëmijët, Mehmeti: Si ka mundësi që institucioni publik apo mësuesi kujdestar e merr vesh i fundit?

Publikuar më: 9/11/2021, ora 21:39

Eksperti i arsimit Ndriçim Mehmeti ka qenë i ashpër gjatë emisionit “Debat” në lidhje mënyrën sesi institucionet arsimore reagojnë pas zbulimit të një rasti abuzimi dhe rehabilitimit të viktimës. Sipas Mehmetit, në pjesën më të madhe të rasteve të abuzimit me fëmijët në vendin tonë, shkollat, mësuesi kujdestar apo drejtuesit e tyre janë të fundit që e marrin vesh.