Rastet e gripit të shpendëve, autoritetet: Nuk ka vend për panik, vatrat po mbahen në mbikëqyrje

Përkundër shqetësimit të qytetarëve, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural thotë se nuk ka vend për panik pas konfirmimit të tre rasteve me gripin e shpendëve të llojit H5N8.