Rasti i McGonigal, Brahaj: Për Ramën ka filluar dimri i vetmisë së madhe

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:19

Rasti i McGonigal, Brahaj: Për Ramën ka filluar dimri i vetmisë së madhe

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:19

Hetimi në SHBA për çështjen e McGonigal ku përmendet edhe kryeministri shqiptar, do t’i japë fund angazhimit politik të kreut të qeverisë shqiptare. Kështu u shpreh drejtoresha e Open Data Albania, Aranita Brahaj në studion e Debatit me Alba Alishanin. Sipas saj asnjë diplomat e ambasador nuk do t’ia shtrëngojë dorën si dikur dhe nuk ka më integritetin që të rrijë në detyrën e kryeministrit.

Rasti i McGonigal, Brahaj: Për Ramën ka filluar dimri i vetmisë së madhe

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:19

Hetimi në SHBA për çështjen e McGonigal ku përmendet edhe kryeministri shqiptar, do t’i japë fund angazhimit politik të kreut të qeverisë shqiptare. Kështu u shpreh drejtoresha e Open Data Albania, Aranita Brahaj në studion e Debatit me Alba Alishanin. Sipas saj asnjë diplomat e ambasador nuk do t’ia shtrëngojë dorën si dikur dhe nuk ka më integritetin që të rrijë në detyrën e kryeministrit.