Rasti i McGonigal, Mema hedh disa hipoteza për heshtjen e ambasadës amerikane: Rama të kërkojë hetim

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:15

Rasti i McGonigal, Mema hedh disa hipoteza për heshtjen e ambasadës amerikane: Rama të kërkojë hetim

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:15

Institucionet e drejtësisë dhe ambasadat që gjithmonë kanë folur në raste të tilla dhe duhet të flasin edhe për rastin e McGonigal. Pedagogu Medlir Mema tha në studion e Debatit në A2 CNN, se lidhja e zyrtarit të FBI-së me institucionet shqiptare e oligarkët rusë nënkupton diçka më të thellë dhe për këtë sipas tij duhet të jemi më të durueshëm.

Rasti i McGonigal, Mema hedh disa hipoteza për heshtjen e ambasadës amerikane: Rama të kërkojë hetim

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:15

Institucionet e drejtësisë dhe ambasadat që gjithmonë kanë folur në raste të tilla dhe duhet të flasin edhe për rastin e McGonigal. Pedagogu Medlir Mema tha në studion e Debatit në A2 CNN, se lidhja e zyrtarit të FBI-së me institucionet shqiptare e oligarkët rusë nënkupton diçka më të thellë dhe për këtë sipas tij duhet të jemi më të durueshëm.