Rasti i Pogradecit, ministrja e Arsimit organizon mbledhje urgjente: Masa drastike për rastet e abuzimeve

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:03

Rasti i Pogradecit, ministrja e Arsimit organizon mbledhje urgjente: Masa drastike për rastet e abuzimeve

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:03

Pas rastit të Pogradecit, ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi, ka thirrur në një mbledhje urgjente drejtuesit e shërbimit psiko-social nga të gjitha bashkitë në vend, për të diskutuar dhe analizuar rastet shqetësuese e shfaqura së fundmi, si dhe për të rritur vigjilencën për shmangien e dhunës ndaj fëmijëve dhe nxënësve jo vetëm në shkolla, por edhe në familje.

Rasti i Pogradecit, ministrja e Arsimit organizon mbledhje urgjente: Masa drastike për rastet e abuzimeve

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:03

Pas rastit të Pogradecit, ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi, ka thirrur në një mbledhje urgjente drejtuesit e shërbimit psiko-social nga të gjitha bashkitë në vend, për të diskutuar dhe analizuar rastet shqetësuese e shfaqura së fundmi, si dhe për të rritur vigjilencën për shmangien e dhunës ndaj fëmijëve dhe nxënësve jo vetëm në shkolla, por edhe në familje.