Rasti Kajmaku | Rama: PS s’mbron askënd që shkel ligjin. Basha: Poshtërim për PS dhe shqiptarët

KQZ kishte vetëm pak minuta që kishte marrë vendimin për Kajmakun, kur Edi Rama doli nga selia e Partisë Socialiste. Pak fjalë, duke shmangur çdo implikim politik për njeriun që kishte zgjedhur të drejtonte Bashkinë e Vorës. Më pas, Rama i mendoi më mirë fjalët dhe shtoi përmes një mesazhi në që PS nuk mbron askënd që shkel ligjin. Pas tij reagoi kryedemokrati Basha, duke e cilësuar Agim Kajmakun një poshtërim për vetë socialistët.