Rasti McGonigal, Çupi: Organet e drejtësisë të tregojnë që janë të pavarura, të nisin hetimet

Publikuar më: 27/1/2023, ora 21:41

Rasti McGonigal, Çupi: Organet e drejtësisë të tregojnë që janë të pavarura, të nisin hetimet

Publikuar më: 27/1/2023, ora 21:41

“Një ngjarje e rëndë dhe e padëgjuar në vendin tonë por dhe në lajmet ndërkombëtare.” Kështu e ka komentuar deputetja demokrate Dhurata Çupi në “Intervistë” me Merita Haklajn përmendjen e kryeministrit Edi Rama në dosjen McGonigal. Deputetja demokrate theksoi se prej vitesh tashmë opozita akuzohet për “të ashtuquajturin lobim rus,” dhe tashmë del në dritë që kryeministri i vendit takohet me ish-zyrtarë të FBI-së dhe asnjë nga palët nuk i deklaron takimet.

Rasti McGonigal, Çupi: Organet e drejtësisë të tregojnë që janë të pavarura, të nisin hetimet

Publikuar më: 27/1/2023, ora 21:41

“Një ngjarje e rëndë dhe e padëgjuar në vendin tonë por dhe në lajmet ndërkombëtare.” Kështu e ka komentuar deputetja demokrate Dhurata Çupi në “Intervistë” me Merita Haklajn përmendjen e kryeministrit Edi Rama në dosjen McGonigal. Deputetja demokrate theksoi se prej vitesh tashmë opozita akuzohet për “të ashtuquajturin lobim rus,” dhe tashmë del në dritë që kryeministri i vendit takohet me ish-zyrtarë të FBI-së dhe asnjë nga palët nuk i deklaron takimet.