Rasti në dhjetor, njihuni me pacientin e parë të Evropës me Covid-19

Francezi Amirushe Hamar konsiderohet si pacienti i parë në Evropë me koronavirus. Ai ishte trajtuar në dhjetor për probleme të rënda në frymëmarrje. Hamar i shpëtoi infeksionit, dhe tregon për CNN atë që përjetoi në atë kohë.