Rasti “Pjetri”, mazhoranca: Korrigjim nëpërmjet Reformës Zgjedhore – A2

Rasti “Pjetri”, mazhoranca: Korrigjim nëpërmjet Reformës Zgjedhore

Pas rastit të Shkodrës, mazhoranca ka drejtuar sytë te Reforma Zgjedhore. Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi e quajti prioritetin e këtij sesioni. Duke lënë derën hapur dhe për opozitën jashtëparlamentare, ndaj të cilës qëndron në fuqi dhe oferta për të pasur të drejtën e vetos në komisionin e posaçëm të Reformës Zgjedhore.