Raundi i parë pa emra, presidenti i ri, mazhoranca takon 2 nga 3 grupet e opozitës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 16:45

Raundi i parë pa emra, presidenti i ri, mazhoranca takon 2 nga 3 grupet e opozitës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 16:45

Dy nga tre grupet opozitare të parlamentit morën pjesë këtë të mërkurë në negociatat për presidentin të zhvilluara në kryesinë e kuvendit me mazhorancën. Të parët në takim ishin përfaqësuesit e grupit Demokraci dhe Integrim, të cilët në përfundim deklaruan se morën garanci nga mazhoranca për një proces konsensual, ndërsa kërkuan që president ii ri të jetë thellësisht me eksperiencë politike.

Raundi i parë pa emra, presidenti i ri, mazhoranca takon 2 nga 3 grupet e opozitës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 16:45

Dy nga tre grupet opozitare të parlamentit morën pjesë këtë të mërkurë në negociatat për presidentin të zhvilluara në kryesinë e kuvendit me mazhorancën. Të parët në takim ishin përfaqësuesit e grupit Demokraci dhe Integrim, të cilët në përfundim deklaruan se morën garanci nga mazhoranca për një proces konsensual, ndërsa kërkuan që president ii ri të jetë thellësisht me eksperiencë politike.