Reagimi i presidencës, Meta: Asgjë nuk ka përfunduar, shqyrtoni me paanësi ankesat

Publikuar më: 19/5/2021, ora 16:22

Reagimi i presidencës, Meta: Asgjë nuk ka përfunduar, shqyrtoni me paanësi ankesat

Publikuar më: 19/5/2021, ora 16:22

Pas deklaratave të ambasadores Yuri Kim, se procesi zgjedhor në vend ishte i rregullt, ka reaguar dhe Presidenti Meta. Pa përmendur emra, kreu i Shtetit ngarkon me përgjegjësi, kë përcjell idenë e lojës së mbyllur, ndërsa u bën thirrje organeve kompetente të shqyrtojnë të gjitha ankesat e subjekteve politike me paanësi.

Reagimi i presidencës, Meta: Asgjë nuk ka përfunduar, shqyrtoni me paanësi ankesat

Publikuar më: 19/5/2021, ora 16:22

Pas deklaratave të ambasadores Yuri Kim, se procesi zgjedhor në vend ishte i rregullt, ka reaguar dhe Presidenti Meta. Pa përmendur emra, kreu i Shtetit ngarkon me përgjegjësi, kë përcjell idenë e lojës së mbyllur, ndërsa u bën thirrje organeve kompetente të shqyrtojnë të gjitha ankesat e subjekteve politike me paanësi.