Reagimi për tërmetet: Në trajnim, ekipet dhe qeni kërkues, mungon kamera speciale

Publikuar më: 26/11/2021, ora 16:02

Reagimi për tërmetet: Në trajnim, ekipet dhe qeni kërkues, mungon kamera speciale

Publikuar më: 26/11/2021, ora 16:02

Nga ky vëzhgim i thjeshtë i A2 CNN, rezulton se në rastin më të keq, nëse Shqipëria do të tronditej sërish nga një tërmet i ngjashëm, forcat tona të reagimit të shpejtë do të jenë një hap më para se në 2019-ën, por sërish një hap prapa ekipeve të huaja.

Reagimi për tërmetet: Në trajnim, ekipet dhe qeni kërkues, mungon kamera speciale

Publikuar më: 26/11/2021, ora 16:02

Nga ky vëzhgim i thjeshtë i A2 CNN, rezulton se në rastin më të keq, nëse Shqipëria do të tronditej sërish nga një tërmet i ngjashëm, forcat tona të reagimit të shpejtë do të jenë një hap më para se në 2019-ën, por sërish një hap prapa ekipeve të huaja.