Reagon industria e qumështit, kompanitë kërkojnë e TVSH në 6%

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:41

Reagon industria e qumështit, kompanitë kërkojnë e TVSH në 6%

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:41

Donjaldo Hoxha, përfaqësues i industrisë së përpunimit të qumështit, tregon për kërkesat e sipërmarrjeve në këtë fushë, dhe qasja e tyre ndaj paketës fiskale.

Reagon industria e qumështit, kompanitë kërkojnë e TVSH në 6%

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:41

Donjaldo Hoxha, përfaqësues i industrisë së përpunimit të qumështit, tregon për kërkesat e sipërmarrjeve në këtë fushë, dhe qasja e tyre ndaj paketës fiskale.