Reagon industria e qumështit, kompanitë kërkojnë uljen e TVSH në 6%

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:27

Reagon industria e qumështit, kompanitë kërkojnë uljen e TVSH në 6%

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:27

Industria shqiptare e qumështit kërkon një ndihmë urgjente nga qeveria për të shmangur falimentin dhe për të rritur konkurrueshmërinë e tyre.