Reagon Rusia: Hyrja e Finlandës në NATO rrezikon sigurinë e Europës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:53

Reagon Rusia: Hyrja e Finlandës në NATO rrezikon sigurinë e Europës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:53

Hyrja e Finlandës në NATO përfaqëson një rrezik për Rusinë dhe nuk do të ndihmojë për stabilitetin dhe sigurinë e Europës. Kështu ka reaguar zëdhënësi i Kremlinit, Dmitri Peskov, ndaj njoftimit të Helsikinit për të paraqitur kërkesën e anëtarësimit në aleancën ushtarake.

Reagon Rusia: Hyrja e Finlandës në NATO rrezikon sigurinë e Europës

Publikuar më: 13/5/2022, ora 10:53

Hyrja e Finlandës në NATO përfaqëson një rrezik për Rusinë dhe nuk do të ndihmojë për stabilitetin dhe sigurinë e Europës. Kështu ka reaguar zëdhënësi i Kremlinit, Dmitri Peskov, ndaj njoftimit të Helsikinit për të paraqitur kërkesën e anëtarësimit në aleancën ushtarake.