“Reality Show”, formati që po tërheq publikun. Kërshëria dhe tundimi për të “spiunuar” jetën e tjetrit

Publikuar më: 27/1/2023, ora 09:02

“Reality Show”, formati që po tërheq publikun. Kërshëria dhe tundimi për të “spiunuar” jetën e tjetrit

Publikuar më: 27/1/2023, ora 09:02

Të ftuar në “Dita Jonë” në A2CNN për të folur mbi formatin e “Reality Show” ishin Malvina Duraku gazetare dhe Rezart Cenaj ekspert komunikimi.

“Reality Show”, formati që po tërheq publikun. Kërshëria dhe tundimi për të “spiunuar” jetën e tjetrit

Publikuar më: 27/1/2023, ora 09:02

Të ftuar në “Dita Jonë” në A2CNN për të folur mbi formatin e “Reality Show” ishin Malvina Duraku gazetare dhe Rezart Cenaj ekspert komunikimi.