Recesion global, FMN parashikon krizën më të keqe të shekullit

Pandemia globale e koronavirusit mund të shkaktojë krizën ekonomike më të thellë të shekullit të kaluar dhe do të kërkojë dhjetëra trilionë dollarë për rimëkëmbjen. Deklaratën e fortë e ka bërë shefja e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Cristalina Georgieva.