Reciprociteti, Kurti: Në 1 shtator nis zbatimi, serbët mos bien pre e dezinformatave

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:57

Reciprociteti, Kurti: Në 1 shtator nis zbatimi, serbët mos bien pre e dezinformatave

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:57

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, u bëri thirrje serbëve në Kosovë të mos bien pre e fushatave të dezinformimit lidhur me vendimet e qeverisë për targat dhe dokumentet serbe, që siç tha synojnë të nxisin frike dhe destabilitet. Në mbledhjen e qeverisë ditën e mërkurë kreu i ekzekutivit te Prishtinës tha se vendimet do të hynin në fuqi nga 1 shtatori, ndërsa paralelisht do të zhvillohej fushata e informimit për qytetarët.

Reciprociteti, Kurti: Në 1 shtator nis zbatimi, serbët mos bien pre e dezinformatave

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:57

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, u bëri thirrje serbëve në Kosovë të mos bien pre e fushatave të dezinformimit lidhur me vendimet e qeverisë për targat dhe dokumentet serbe, që siç tha synojnë të nxisin frike dhe destabilitet. Në mbledhjen e qeverisë ditën e mërkurë kreu i ekzekutivit te Prishtinës tha se vendimet do të hynin në fuqi nga 1 shtatori, ndërsa paralelisht do të zhvillohej fushata e informimit për qytetarët.