Reciprociteti për targat, Kosova dhe Serbia negociata për zgjidhje të përhershme

Përditësuar më: 20/10/2021, ora 16:31

Reciprociteti për targat, Kosova dhe Serbia negociata për zgjidhje të përhershme

Përditësuar më: 20/10/2021, ora 16:31

Kosova dhe Serbia nisin nesër negociatat në Bruksel për gjetjen e zgjidhjes përfundimtare lidhur me targat e automjeteve dhe kalimet në pikat kufitare. Ndërkohë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, konfirmoi se nuk do të ketë takim të nivelit të lartë brenda këtij muaji me presidentin serb, Aleksander Vuçiç.

Reciprociteti për targat, Kosova dhe Serbia negociata për zgjidhje të përhershme

Përditësuar më: 20/10/2021, ora 16:31

Kosova dhe Serbia nisin nesër negociatat në Bruksel për gjetjen e zgjidhjes përfundimtare lidhur me targat e automjeteve dhe kalimet në pikat kufitare. Ndërkohë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, konfirmoi se nuk do të ketë takim të nivelit të lartë brenda këtij muaji me presidentin serb, Aleksander Vuçiç.