Reciprociteti për targat, Kurti: Automjetet nuk i ndalojmë ne, por protestuesit

Publikuar më: 22/9/2021, ora 15:25

Reciprociteti për targat, Kurti: Automjetet nuk i ndalojmë ne, por protestuesit

Publikuar më: 22/9/2021, ora 15:25

“Për incidente dhe eskalim nuk kanë interes shteti i Kosovës dhe as qytetarët e vendit tonë. Nuk kanë interes as serbët në Kosovë, nuk ka interes për destabilizim as Serbia, duket që vetëm një individ ka interesim për incidente dhe eksese, e ky është presidenti i Serbisë”.

Reciprociteti për targat, Kurti: Automjetet nuk i ndalojmë ne, por protestuesit

Publikuar më: 22/9/2021, ora 15:25

“Për incidente dhe eskalim nuk kanë interes shteti i Kosovës dhe as qytetarët e vendit tonë. Nuk kanë interes as serbët në Kosovë, nuk ka interes për destabilizim as Serbia, duket që vetëm një individ ka interesim për incidente dhe eksese, e ky është presidenti i Serbisë”.